16 Aralık 2018 Pazar

Hizmet Şartlarımızda ve Gizlilik Politikamızda Yapılan Değişiklikler

gardiner gardin
Hizmet Şartlarımızda yapılan ve kullandığınız Google hizmetlerini etkileyebileceğini düşündüğümüz değişiklikleri yakında yayınlayacağız. 22 Ocak 2019'dan itibaren, bu şartlar altında sağlanan hizmetler, Google LLC değil Google Ireland Limited tarafından sunulacaktır. Drive, Play, YouTube ve YouTube Ücretli Hizmet'in Hizmet Şartları'nda da benzer değişiklikler yapıyoruz. Yeni şartlarımızı buradabulabilirsiniz.
Aynı zamanda, Google'ın Gizlilik Politikası'nı, Google Ireland Limited'in bilgilerinizden ve geçerli gizlilik yasalarına uyulmasından sorumlu veri denetleyici olacağını belirtecek şekilde güncelliyoruz. Bu güncellemeler, Avrupa Birliği, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç veya İsviçre'de bulunmanız halinde geçerli olacaktır (hizmete özgü bir gizlilik uyarısında aksi belirtilmediği sürece). Güncellenmiş politikamızı burada bulabilirsiniz.
Google hizmetleriyle deneyiminizde hiçbir değişiklik olmayacak. Google Gizlilik Politikası'nda belirtildiği gibi, gizlilik ayarlarınız, verilerinizin işlenme biçimi ya da işlenme amacı açısından da hiçbir değişiklik olmayacak. Ancak şartlarımızdaki ve Gizlilik Politikamızdaki bu değişiklikleri kabul etmek istemiyorsanız ilgili hizmetleri kullanmayı bırakmayı tercih edebilirsiniz.
Reşit olmayan kullanıcılara ait bir Google Hesabı'nı yönetmek için Family Link'i kullanırsanız, lütfen değişiklikler hakkında bilgi vermek için bu kişilerle konuşun.
Verilerinizi Google Hesap Özeti'nde görebilir ve yönetebilirsiniz. Ayrıca gizlilik ayarlarınızı ve veri kontrollerinizi istediğiniz zaman Google Hesabınızdan değiştirebilirsiniz.
Bu e-posta gardiner1234@gmail.com adresine, Google Hesabınızdaki bir değişiklikle ilgili bilgi sağlamak amacıyla gönderilmiştir.
1545000187493000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder